Szállítási feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a feladástól számított 1-3 munkanapon belül kiszállítják partnercégeink. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál Téged a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg, készpénzben. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Gondosan becsomagoljuk a termékeidet, majd pedig átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Tehát hozzád a csomagot minden esetben a GLS szállítja majd ki házhoz.

 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző GLS futárnak fizeted ki, készpénzben. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. A számlát a szállítást megelőző napokban küldjük ki a rendelésnél megadott emailcímre. 

 

BARION FIZETÉS

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Normál szállítás esetén Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat.
A Normál szállítás azt jelenti, hogy a csomagod minden sürgősségi és extra szolgáltatás nélkül kerül feladásra. Ilyenkor logisztikai partnereink a feladástól számított 1-3 munkanapon belül kiszállítják részedre a csomagot, mindenféle felár nélkül. Azért 1-3 munkanapon belül, mert előfordulhat, hogy logisztikai és költséghatékonysági okokból várakoztathatják a csomagot a depóban. Tapasztalataink alapján, a legtöbb esetben azonban 3 munkanapon belül még így is oda szokott érni a csomag.

Express szállítás esetén logisztikai partnerünk a kiszállítást a feladást követő munkanapon 17.00 óráig végzi.  

HÉTVÉGE

Hétvégén logisztikai partnereink nem szállítanak ki. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmed, hogy ha a rendelési folyamat esetleg a hét végére (péntek) zárul le, és pénteken tud megtörténni a csomag feladása, akkor bármelyik szállítási módot is választod, csomagod akkor is legkésőbb a következő hét elején (szállítási módtól függően) kerül kiszállításra. Kérjük, hogy rendelésed leadásakor ezt mindenképpen vedd figyelembe!

 

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: info@perfektdoku.hu

Telefonon: +36-20/745-6411